Folkeskikk 2.0

– Synes du noe av det mer underholdende med sosiale medier og nettsider er å lese diskusjonstråder?

Det er du nok ikke alene om. –»Vil innføre folkeskikk på nett” var en overskrift jeg leste i en nettavis her om dagen. – Ja, jo, tenkte jeg. Smått grublende over hva som egentlig skjedde med folkeskikken i utgangspunktet.

Les videre

En mektig, nymoderne syklubb

Google. I love it!

Er nesten så jeg kan kalle meg avhengig. Her finner jeg nemlig svaret på alt! Intet mindre enn ren lykke for meg som kvinne. En av dem med tendens til å overanalysere alt fra små symptomer til livets eksistens, sant å si. Jeg tenker selvfølgelig på mammanett.no, barnimagen.no og ikke minst forumet over alle forum, kvinneguiden.no. Med stor K. Faktisk tror jeg at jeg selv-diagnoserer meg selv minst én gang i uken ved hjelp av disse fantastiske mødrene som bor på internett. Les videre

Hvem bestemte egentlig at internett skal være gratis..?

– Dere burde skamme dere.

En pop-up dukker opp på skjermen min. Emnefeltet lyser mot meg. Jeg trekker pusten dypt og dobbeltklikker. Klar for å møte leseren med et smil, være så forståelsesfull som jeg bare kan og viktigst av alt; forsvare abonnementsmodellen vår med nebb og klør. La oss kalle avsenderen Kåre. Kåre var dypt opprørt og hadde behov for å bli hørt.

Les videre

Tastetrykk i grusen

Du husker vel hvordan det var, da du snek deg hjem en sen sommernatt. Balanserte etter beste evne på den bråkete, sandete grusen opp mot huset. Nærmest lydløst vred du om nøkkelen og var sikker på at ingen verken hadde hørt eller sett noe. Det dunker i magen når du skjønner at du har holdt pusten litt for lenge. Les videre

Kvinnens alter ego

– ”Våknet opp til skjønne englebarn, har vasket hus, strøket bunadskjorter, bakt, jobbet et par timer, vært hos frisøren og besøkt min flotte svigermor. Nå middag, korøving med niåringen og en deilig spinningtime! #Lykke!!”

Les videre