Nå kan du chatte med Fædrelandsvennen

Nå kan du snakke direkte med oss på fvn.no

Nye Fædrelandsvennen inneholder en egen chat for abonnenter. Her kan du enkelt kontakte oss, eller lese om hva vi jobber med og hvorfor vi velger som vi gjør.

I vår nye digitale drakt er vi i Fædrelandsvennen tilgjengelig på chat med abonnenter – både på web og mobil.

Vi har jobbet mye med hvordan vi skal klare å åpne opp mer for dere lesere. Vi vil gjerne at dere som ønsker skal få vite litt mer om journalistikken vår, vurderingene og veien frem til det vi publiserer. Og så har vi lyst til å fortelle deg ting vi skal gjøre, og gjerne be om innspill.

Les videre

Fullsatt Sør Arena hver dag

På et snaut år har mobiltrafikken på m.fvn.no vokst fra et daglig besøk tilsvarende sittetribunen på gamle Kristiansand stadion, til hver dag å fylle opp Sør Arena.

Vi opplever god vekst i vårt generelle nettbesøk, faktisk blant de beste sammenlignbare nettavisene i landet, men veksten på mobil overgår alt. Trafikkbudsjetter og prosenttall har vi for lengst kastet i søpla, og den store kalkulatoren er ikke stor nok.

Les videre

Lokale nyheter slår alt

Gjennom året har vi utvidet utvalget av saker på fvn.no kraftig, og det har gitt gode resultater. Men best av alt er lokale nyheter.

Med en vekst på drøyt 15 prosent i daglige unike brukere er det gledelig å konstatere at vi på fvn.no har lyktes i å tiltrekke oss mange nye lesere i 2011. Det er gjort mange grep for å gi dere et bedre tilbud, både teknisk og på innholdssiden, men grunnen til å bruke oss er og blir den samme: lokale nyheter.

Les videre

– Det var min idé!

I en digital verden må vi som jobber i tradisjonsrike og tradisjonelle mediehus som Fædrelandsvennen utvikle oss raskere enn noen gang.

Nye sosiale medier, endrede digitale handelsvaner, nye lesevaner og endring og eksperimentering med forretningsmodellene i mediehusene må vi forholde oss til hele tiden.

Les videre